This post is also available in: English

Vorige week vrijdag werden we geïnterviewd door De Late Avond Radio. Een mooie aanleiding voor onze eerste podcast, over Nextblue en de kracht van storytelling in de watersector.

Nextblue wil zoveel mogelijk mensen inspireren met verhalen over water. We brengen mensen samen en maken technische waterkennis toegankelijk voor een breed publiek. Hier en in ontwikkelingslanden. Niet alleen in tekst en beeld, maar ook met podcasts. Als we samenwerken en op elkaars schouders mogen staan, dan kunnen we verder reiken.

Sinds kort is onze website live. We krijgen regelmatig de vraag: waarom zijn jullie een storytelling platform gestart over water? Die vraag kregen we onlangs dus ook van De Late Avond Radio. Een mooie kans om toe te lichten wat we doen en waarom we het doen. Dan hebben we het natuurlijk over water, onze ervaring in Azië en de noodzaak van storytelling in de watersector.

Tot slot: vergeet je niet te abonneren op Nextbluepodcasts. Heb je tips, vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten, want samen kunnen we meer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Doe mee aan de discussie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.